Nitriansky výrobca čokolády plánuje otvoriť výrobný závod v Karibiku

1 / 15
You are using an outdated browser, you may experiece issues. Please upgrade your browser to improve your experience.

Nitriansky výrobca čokolády plánuje otvoriť výrobný závod v Karibiku

Dsc_1216.jpg

Kakaové bôby

1 / 15
Ďalšia fotka
Dsc_1216.jpgProcesy fermentacie maju na konecny produkt rovnako vyznamny vplyv ako kvalita pody slnecny svit a susenie bobov..jpgCokolatieri v sklade .jpgOsobnu skusenost nic nenahradi o tom sa presvedcili nitrania v kolumbii. na snimke martin dukat a karol styblo.jpgNitrania sa od plataznikov naucili vela cennych informacii.jpgHlavny cokolatier karol styblo hlada nove kreativne riesenia recepty a zaujimave chute.jpgV iplinach sa cistia cerstve boby aby sa zbavili duziny a boli vhodne na vysadbu.jpgStepenie dospelej rastliny.jpgSusenie.jpgKolumbijska krajina.jpgKvety rastu priamo z kmena stromu.jpgGilotinou sa prerezu kakaove boby a sleduje sa ich kvalita.jpgZalezi aj na teplote prazenia.jpgKonsovanie.jpg

Najčítanejšie za týždeň

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X